Partners

Sycada werkt met een reeks partners van wereldklasse op het gebied van mobiliteit en telecommunicatie. Met trots presenteren wij...

 

Vodafone

Vodafone parnter Sycada

Als wereldwijde IoT-partner van Vodafone kan Sycada een probleemloze connectiviteit met een globale voetafdruk bieden tegen vaste prijzen. Een hoogwaardig communicatienetwerk is een noodzaak voor een telematicafirma die betrouwbaarheid en service serieus neemt. Lees een van de casestudies die onze nauwe samenwerking met Vodafone illustreert. Lees een van de casestudies

Garmin

Garmin parnter Sycada

Garmin is wereldwijd marktleider op het gebied van satellietnavigatie. Sinds 1989 heeft Garmin apparaten en applicaties voor navigatie, communicatie en informatie ontworpen. Garmin’s producten zijn bestemd voor toepassingen op het gebied van zowel personen- en bedrijfswagens als trucks.   

Sycada is een gecertificeerde fleetmanagementpartner van Garmin. Via Garmin’s FMI interface kunnen we Connected Navigation bieden, inclusief bestuurdersidentificatie, berichtenverkeer, werkopdrachten en tracking van activiteiten op de PND's van Garmin ondersteunen. Een overzicht van ondersteunde apparaten vindt u hier.

 

 

Zauner

Zauner parnter Sycada

Sycada werkt samen met partnerbedrijf Zauner, een van de Europese marktleiders op het gebied van digitale tacho diensten. Het online ZA-ARC-systeem voor het downloaden en archiveren van digitale tacho-data is ontwikkeld conform de huidige Europese wet- en regelgeving. De centrale archiveringsfunctie geeft uw bedrijf onlinetoegang tot brondata alsmede analyses en evaluaties van voertuig- en bestuurdersdata.

 

Owasys

Owasys

In het Technologiepark van Biskaje, een belangrijk onderzoeks- en ontwikkelingscentrum in Europa, is Owasys gevestigd, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van geavanceerde draadloze apparaten.

Owasys bestaat uit een team met unieke knowhow en ervaring die het resultaat is van meer dan 15 jaar samenwerking met de grootste telecommunicatieproducenten wereldwijd.

Sycada's embedded software en accessoires die naadloos aansluiten op de terminals van Owasys aansluiten zijn beschikbaar voor partners en klanten. Sycada heeft uitgebreide ervaring met de Embedded Platforms van Owasys en is als Owasys partner beschikbaar voor advies en technische ondersteuning. 

 

 

Recente Praktijkcases

Recente blogs

23
nov2016

Sycada anno 2016: wist je...

  Inmiddels ken je ons als een betrouwbare en betrokken club van professionals die de klant centraal stelt....

09
dec2016

Positieve beïnvloeding van rijgedrag: 4...

  Het positief beïnvloeden van rijgedrag kan tot een aanzienlijke kostenbesparing leiden. Tegelijkertijd draagt een bewuste rijstijl bij...

25
jan2017

Telematics 4.0: datavergaring en innovatie

  Telematics 3.0 – of inmiddels 4.0: de term vliegt je tegenwoordig om de oren. Zo ook op...

07
feb2017

Fleet intelligence à la TNT...

  In onze vorige blog hebben we het gehad over telematics 4.0 en de wijze waarop klassieke Track...

22
feb2017

Duurzame apparatuur én samenwerking: Swinkels...

  Meer dan tien jaar geleden werd Swinkels Beton klant van Sycada. Destijds bouwden wij voor dit bedrijf...

20
mrt2017

Intelligente perscontainers: wat voor ‘gekke’...

Als we stilstaan bij alle apparatuur die Sycada volgt en lokaliseert, komen we de gekste varianten tegen....

28
juni2017

Intelligent cameratoezicht: ‘gek’ of te...

Decennia geleden probeerden bedrijven zich, vaak met succes, te onderscheiden met het bieden van ‘service’. Totdat iedereen...

31
juli2017

Pilot Tracking Monitoring...

Meten is weten, dat weten we allemaal. Maar ook minder zweten, vooral als er weer nota’s binnen...

08
jan2018

Laat die GDPR maar komen!

Wie nu googelt op de zoekterm ‘GDPR’ vindt bijna 9 miljoen resultaten. Bij de zoekterm AVG (Algemene...

«
»

Over Sycada

Met meer dan 15 jaar ervaring en 2.000+ tevreden klanten loopt Sycada voorop in telematica.

Offices:


Meld je aan!